/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a világ első, manuális váltós Porsche 991 GT3 RS-e – videóval

2017. július 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mi kell ahhoz, hogy egy vadonatúj Porsche 911 GT3 RS hajtásláncát megpiszkáljuk? Az elhivatottság itt már talán nem elég indok, de valaki mégis átépített egy csak automataként elérhető 991-es példányt kézi váltósra.

Lehet, hogy gyorsabb a PDK duplakuplungos automatával, és már nem is gyártják kézi kapcsolású váltóval, mégis, az igazi keménykötésű fanatikusok tudják, mi fán terem az igazi autóvezetés. Valaki odáig merészkedett, hogy átépítette 1500 kilométert futott 911 GT3 RS modelljét manuális kulisszásra.

Az első ilyen példány Amerikában született nem kevesebb, mint 22 ezer dollár (8,1 millió forint) befektetésével. A szóban forgó autóba pedig a ritka 911 R hatfokozatú kulisszáját szerelte be a BGB Motorsports csapata 7-8 hónap megfeszített munkájával. A nagyra becsült elemet a Porsche alkatrész katalógusból rendelték, s pár héttel ezelőtt sikeresen beültették a hathengeres szörnyetegbe, hogy még több örömet okozhasson tulajdonosának.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/