/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezek a legjobb kutyás autók 2020-ban

2020. augusztus 29. 19:35   |   Autoblog
címkék:  

Az amerikai Autotrader magazin idén is összeállította azoknak a személyautóknak a listáját, amelyek a legalkalmasabbak a kutyák rendszeres szállítására. A gyermekek biztonsága, a környezet védelme után szerencsére a kutyák felelősségteljes szállítása is bekerült a tudatos autósok prioritásai közé.

Egyre többen ismerik fel, hogy élőlényként, méghozzá társas élőlényként a kutyának különleges autós szükségletei vannak, amelyek nem feltétlenül egyeznek meg a kétlábú utasokéval. Legalább ilyen fontos, hogy ezt a szemléletet az autógyártók is kezdik elsajátítani, és ahogy az emberek eltérő igényeinek eltérő autótípusok felelnek meg, ugyanúgy léteznek kutyabarát és kevésbé kutyabarát modellek.

Az Autotrader.com magazin ezt a pozitív trendet felismerve már évekkel ezelőtt elkezdte összeállítani a kutyások elvárásainak leginkább megfelelő modellek listáját.

Könnyen tisztítható kárpitok, alacsony csomagtérperem, hátsó légbeömlők, variálható belső tér – ilyen jellemzőkkel kaphatott eb-kompatibilis minősítést egy autó.

A tíz legjobb kutyás autó 2020-ban (ábécé sorrendben)

kutyás autók

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/