/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezekkel a zenékkel még élvezetesebb az utazás

2022. november 12. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A karácsony közeledtét talán semmi sem jelzi jobban a boltokban, bevásárlócentrumokban felhangzó Mariah Carey daloknál. A hangulatot azonban vezetés közben is téliesíthetjük: a kifejezetten vezetéshez összeállított, évszakspecifikus lejátszási listákkal még élvezetesebbé tehetők az autóutak.

A karácsonyi időszakban sokan még több időt töltenek az autóban, az utakon. Ezeken a rohanós hétköznapokon különösen jól tud esni, ha vezetés közben kicsit kikapcsolódhatunk. A Hankook Tire Magyaroszág Kft. küldetése, hogy az autózást biztonságosabbá tegye prémium minőségű, minden évszakban megfelelő tapadást biztosító gumiabroncsaival, a kimondottan autózáshoz összeállított lejátszási listákkal azonban a vállalat most ahhoz is hozzájárul, hogy még jobb hangulatban teljenek az utakon töltött percek – télen, nyáron, a rohanós mindennapokon, vagy amikor énekelni van kedvünk az országúton gurulva. A lejátszási listák között éppen úgy megtalálhatóak a „négyévszakos”, valamint a téli és a nyári setlistek, mint ahogyan a Hankook termékei között is meg lehet találni mindig az aktuális szezonhoz passzoló abroncsot.

A „négyévszakos” zenelistához a vállalat dolgozói saját kedvenc dalaikból állítottak össze egy „Mindennapi gondtalan utazás” című lejátszási listát a Spotifyon, rajta többek között a Queen, Majka, a Quimby vagy éppen The Rolling Stones slágereivel. A lejátszási listát a Hankook a Facebook oldalán is közzétette, majd játékra hívta a követőit: a saját kedvenc dalukat kommentben megosztók között 5 db Bluetooth hangszórót sorsoltak ki, hogy a playlisteket ne csak az autóban, hanem bárhol meg tudják hallgatni. A hozzászólásokban érkezett több mint 800 javaslatból készült el a Hankook Karaoke lejátszási lista, ami akár a céges karácsonyi bulik vagy a szilveszteri party-k kedvence is lehet majd, de persze az autóban énekléshez is tökéletes társ.

A Hankook természetesen ahogy az abroncsok, úgy a playlistek tekintetében is készült kimondottan a nyári és a téli autózáshoz passzoló lejátszási listákkal. Ezekhez két influenszert, Winkler Róbertet és 4stress-t kérték fel, hogy pakolják egybe azokat a dalokat, amiket télen és nyáron a leginkább szeretnek hallgatni vezetés közben. 4stress téli listája (Csúszós dallamok a befagyott utakon) talán még a jeget is megolvasztja, míg a nyári setlist (Letekert ablakkal a városban) igazi chill dallamokkal lett teletűzdelve. Winkler Róbert téli válogatása (Tompított fényszórók tánca) ideális partner lehet a sötétedés utáni autózásokhoz, míg a nyári playlist (Ütemesen az országúton) igazi pörgős aláfestés lesz a kilométerek habzsolásához.

A Hankook dolgozóinak kedvenc 30 dala a karácsonyi bevásárlások és hosszú utazások alatt is változatos zenei élményt kínál majd az autózóknak, a téli és nyári válogatások 15-15 slágere pedig szintén számos, a szezonhoz passzoló zenei csemegét tartogat. Érdemes lesz elindítani őket az autóban!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/