/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezt a Lamborghinit láttuk már valahol

2017. augusztus 02. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

A Jamiroquai frontembere, az autóbolond Jay Kay számos Lamborghinit tartott már a garázsában, többek között ezt a lila Diablót, amely a Cosmic Girl című szám klipjében is szerepelt. A zenész most úgy döntött, megválik az olasz géptől, a Lambót bárki beállíthatja a gyűjteményébe. Az ára azonban kozmikus, hogy egy szóviccel éljünk, 726 ezer dollár.

Jamiroquai 1996-os slágere, a Cosmic Girl hemzseg drága szupersportkocsiktól, amelyek egytől-egyig az énekes Jay Kay kollekciójából kerültek ki. Közülük azonban vitathatatlanul a Viola lila metál Diablo volt a sztár, amely nemcsak a színe miatt különleges. A 150 legyártott évfordulós SE30 modell egyike, ráadásul jobbkormányos, amiből csak 15 darab készült.

Az olasz bikát 5,7 literes, 530 lóerős V12-es erőmű hajtja, így 4,2 másodperc alatt gyorsul százra és akár 322 km/órás sebességgel is száguldhat. A kabint kompletten kék hasított bprbe öltöztették és karbonvázas kagylóüléseket szereltek az autóba.

A lila Diablo mindössze 27 786 kilométert futott és tökéletes állapotban van, az érte kért 549 995 font, vagyis 726 ezer dollár azonban rengeteg. Ennyiért lehet venni egy új Aventador S-t és egy Huracant, s még az üzemanyagra is marad pénz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/