/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezt a Mustangot otthon is megépíthetjük

2019. február 22. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Hamarosan egy igazi amerikai hős rúgja be az üzletek ajtaját: március 1-től kapható a Lego Creator Expert Ford Mustang. A Creator Expert terméksorozat legújabb tagja a legendás 1967-es Fastback modellt mintázza. Az 1470 darabból összerakható izomautó építőkészlete működő kormánykereket, fehér versenysávokkal díszített sötétkék karosszériát, gépháztető-légbeömlőt, nyomtatott Mustang hűtőrács-emblémát, GT-emblémákat, ötküllős keréktárcsákat és széles gumiabroncsokat tartalmaz.

A több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 14 cm széles modell izgalmas lehetőséget kínál építőinek, hogy az opcionális kiegészítőkkel a saját ízlésükhöz formálják ezt az amerikai legendát. A kiegészítők között olyan elemek találhatók, mint a kompresszor, a hátsó légterelő, a látványos kipufogó-végződések, vagy a nitrogénoxid-tartály.

A minden részletében hiteles replika csomagtartójában akár apró tárgyak is elférnek, a gépháztetőt felnyitva pedig elgyönyörködhetünk a 6,4 literes V8-as blokk, a leömlők és légszűrő részletes kidolgozásában. Az ajtók nyithatók, a tetőlemez pedig leemelhető, hogy láthatóvá váljon a klasszikus ülésekkel, rádióval, működő kormánykerékkel és a középkonzolon elhelyezett váltókarral kialakított utastér.

Az igazán különleges Lego Creator Expert modell építői nyomtatott Mustang hűtőrács-emblémával, GT-emblémákkal és többféle rendszámmal tehetik fel művükre a koronát.

A Lego Creator Expert: Ford Mustang készlet március 1-től vásárolható meg a Lego üzletekben és a shop.lego.com/fordmustang honlapon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/