/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezzel a Bugatti Veyronnal lepte meg magát az EB-győzelemért Cristiano Ronaldo

2016. július 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az idei EB-sikert követően Portugália és egyben a Real Madrid sztárja vásárolt magának egy 1001 lóerős szörnyet, amely a játékos eddig sem olcsó garázsösszetételét tovább drágította. A szóban forgó Veyron ráadásul a nyitható tetejű Grand Sport Vitesse.

A CR7 utálók már biztos készítik a billentyűzetet, hogy megszólhassák, miért nem rögtön a Bugatti új modelljét, a Chiront vette a focista, ám az igazság, hogy valószínűleg arra is telt volna gázsijából, talán egyszerűen csak azért maradt a Veyron mellett, mert egyelőre ebből létezik nyitott tetejű változat.

A Grand Sport szíve ugyanúgy egy 8.0 literes, tizenhat hengeres, négy turbóval lélegeztetett benzinmotor, amely 1200 lóerőt, valamint 1500 Nm csúcsnyomatékot képes leadni. A bámulatos értékekhez szédítő teljesítményadatok is társulnak: nyitott tetővel 360, zárt állapotban 410 km/óra a végsebesség, míg a gyorsulás álló helyzetből százra 2,6 másodperc, kétszázra 7,1 szekundum, míg a háromszázat is csupán 16 másodperc alatt éri el. A hatalmas ménest azonban itatni is kell, gyári vegyes átlagfogyasztás 23,1 liter, ám sokat mond, hogy városi használatra 47,2 litert adott meg a gyár száz kilométerenként.

Ám ez szinte egészen biztosan nem érdekli a milliomos sportolót, aki büszkén tette közzé Instagram oldalán új büszkeségének fotóját „Az állat megérkezett” kommenttel, melyet madridi otthona előtt vett át. Az autó olyan drága játékszerek mellé kerül majd, mint a Lamborghini Aventador LP 700-4 vagy a Porsche 911 Turbo S.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/