Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Felfedte magát a Renault Megane kombi

2016. február 22. 12:00   |   DG
címkék:  

Megérkeztek az első képek és információk a vadonatúj Renault Megane kombiról, ami néhány nap múlva, a Genfi Autószalonon ünnepli a világpremierjét. A puttonyos modell remekül néz ki, örökölte a ferdehátú Megane friss, atletikus dizájnját, utastere pedig a hagyományoknak megfelelően a szegmens egyik legtágasabbja.

A Renault Megane kombi először a sportos GT kivitelben mutatja meg magát. Stílusos és dinamikus, ablakait és C-oszlopait krómkeret szegélyezi, míg tetőlécei selyemfényű, anodizált alumíniumból készültek. A GT változat sportos első lökhárítót visel méhsejt-mintás hűtőráccsal és oldalsó légnyílásokkal, a far hangsúlyos diffúzor-elemmel kirakott lökhárítót és krómozott kipufogóvéget kapott.

Az autóból természetesen nem maradt ki a szegmensben egyedülálló 4CONTROL négykerék-kormányzás sem, amely kanyargós úton tud igazán kellemes perceket szerezni. Ha pedig a belső térkínálatról van szó, az új Megane kombi ismét brillírozik, öt embernek és csomagjaiknak kínál helyet, osztálya leghosszabb és egyik legnagyobb rakodóterét vonultatja fel.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Lévai LÁszló
2016-02-22 - 15:45

formailag rendben van, aztán majd látjuk, hogy a francia betegség (váltó, elektronikai hibák) menyire maradnak el ebben az egyébként szép és dinamikus megjelenésű gépezetben.


Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!