/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felfedte utasterét az Alfa Romeo Giulia

2015. június 28. 17:05   |   Autoblog
címkék:  

Eddig csupán az új Giulia külsejéről láthattunk fotókat, most azonban felkerült az internetre egy kép a középkategóriás újdonság belső teréről is, amely meglehetősen impozánsan fest. Ugyanolyan stílusos, mint maga az autó. Alig várjuk, hogy beleüljünk.

Az Alfa igazán jól néz ki belülről. Ízléses, izgalmas, lelkesítő. A vezetőre fókuszál, a kormánykerékre és környékére koncentrálja a legfontosabb kezelőszerveket, többek között az indítógombot is, egyébként letisztult és átlátható. A tekerő/nyomógombos központi irányítórendszer a középkonzolról kezelhető. Kifejezetten sportos kinézetű a fő műszeregység, a kormány, valamint a célkeresztet formázó szellőző rostélyok.

A középső érintőképernyőt tökéletesen integrálták a műszerfalba, nem különálló egységként jelenik meg, mint például a Mercedes C-osztályban vagy a 3-as BMW-ben, ami szintén pozitívum. Így első blikkre a minőséggel sincs baj, igényes az anyaghasználat és szép a kontrasztvarrás, ami a műszerfal tetejét is díszíti. A QV csúcsváltozat emellett karbon betétekkel is feldobja az összképet.

Bónuszként tekintsenek meg néhány további képet is az olasz márka új reménységéről.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/