/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felfrissült a BMW 4-es sorozat

2017. január 17. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

Megújult a BMW 4-es sorozat. A Coupé, a Cabrio és a Gran Coupé modell új stílusú LED-es fényszórókat és hátsó lámpákat, valamint átdolgozott lökhárítókat és új karosszéria-kiegészítőket kaptak. Az utastérben új díszítőelemek jelentek meg. A futóművön is csiszoltak, így a bajor gépek még nagyobb vezetési élményt nyújtanak.

A leköszönő modellév xenon fényszóróit vadonatúj stílusú, dupla LED-technológiás megoldás váltja, a modellsorozat átfogó alapfelszereltsége pedig a LED-es első ködlámpával bővül. A BMW 4-es sorozat erőteljes kisugárzását most először LED-es hátsó lámpák nyomatékosítják, az átdolgozott légbeömlők, a hátsó lökhárító új betétje és a különböző felszereltségi csomagok egyedi karosszéria-kiegészítői eközben minden korábbinál elegánsabb autó benyomását keltik.

Az utastérben vadonatúj galvanizált betétek, magasfényű fekete középkonzol és króm kiegészítők fokozzák az exkluzív, prémium hangulatot. Hasonlóan látványos újítás a műszerfal bőrözésének dupla varrása, miközben az utastér személyre szabhatósági opcióit három új kárpit-árnyalat és három új dekorcsík-megoldás gyarapítja még tovább.

A vadonatúj, versenykék- (Snapper Rocks Blue) és narancsmetál (Sunset Orange) fényezési árnyalatok kizárólag az új BMW 4-es sorozathoz válnak elérhetővé, az Advantage, a Sport Line, a Luxury Line és az M Sport felszereltségi csomagok pedig egy-egy új, ugyancsak típus-specifikus keréktárcsa-opcióval gazdagodnak. A minden korábbinál átfogóbb extrafelszereltségi tételeknek köszönhetően a bajor gyártó ügyfelei még inkább saját ízlésükre szabhatják kedvenc modelljüket.

Az új BMW 4-es Coupé és az új BMW 4-es Gran Coupé még feszesebb hangolású futóművet kap, amely minden korábbinál sportosabb vezethetőséget és változatlanul kényelmes menetkomfortot kínál. A futómű továbbfejlesztésének köszönhetően a BMW 4-es sorozat oldal- és hosszirányú agilitása is javul, a jármű terheltségétől függetlenül. Mindez nem csupán az alapfelszereltség részeként kínált futóműre, de az opcionálisan elérhető M Sport futóműre és az adaptív futóműre is vonatkozik. Az új BMW 4-es sorozat modelljei minden korábbinál stabilabb egyenesfutást, még közvetlenebb kormányreakciót és még részletesebb visszajelzést garantálnak.

A bajor gyártó ügyfelei a 4-es BMW motorházteteje alá karosszériaváltozattól függetlenül háromféle benzines (BMW 420i, BMW 430i és BMW 440i), illetve háromféle dízel (BMW 420d, BMW 430d és BMW 435d xDrive) szív közül választhatnak. A benzinmotorok ereje a 420i modell 184 lóerejétől a 440i modell 326 lóerős maximális teljesítményéig terjed. A dízelmotorok palettája eközben a 420d 190 lóerős teljesítménye és a 435d xDrive 313 lóerős maximális teljesítménye közötti tartományt fedi le. A 4-es Gran Coupé a belépő szintű dízelmotorral is elérhető: a 418d maximális teljesítménye 150 lóerő.

Az új 4-es sorozat tizenkét modellváltozata az opcionális extrafelszereltség részeként xDrive intelligens összkerékhajtással is felszerelhető; mindez azonban a 435d xDrive esetében az alapfelszereltség része, Coupé, Cabrio és Gran Coupé karosszériaváltozatban egyaránt.

Bent a továbbfejlesztett BMW Professional navigációs rendszer vadonatúj felhasználói felülettel érkezik. A menürendszer listaszerű elrendezését mostantól nagyméretű csempe-ikonok váltják, amelyek még intuitívabb és hatékonyabb kezelést tesznek lehetővé. Az „élő” csempék a felhasználó személyes preferenciái szerint alakíthatók és elhelyezhetők, a rendszer folyamatos frissítésének köszönhetően pedig a csempék már a menürendszer főképernyőjén is mutatják az adott ikonhoz rendelt tartalmat, anélkül, hogy a felhasználó direkt aktiválná őket.

Az új BMW 4-es sorozat opcionális extrafelszereltségeinek palettájára ráadásul a felsőbb modellsorozatokban korábban bemutatott digitális műszerfal-kijelző is megérkezik, amely a Driving Experience Control vezetési élménykapcsoló aktuális állása szerint változtatja a digitális műszerfal tartalmát, elrendezését és árnyalatát.

A BMW M4 Coupé és a BMW M4 Cabrio sportmodell-párost már az alapfelszereltség részeként full LED-technológiás, adaptív első fényszórókkal kínálja ügyfeleinek a bajor gyártó. A kétajtós sportolók megjelenését és kisugárzását mindeközben új stílusú, ugyancsak full LED-es hátsó lámpák erősítik. Az utastérben számos típus-specifikus kiegészítő gondoskodik a legsportosabb 4-es BMW hamisítatlan atmoszférájáról, és ahogyan a paletta összes többi képviselője, úgy a két M4 modell is megkapja a BMW Professional navigációs rendszer és a BMW ConnectedDrive szolgáltatás-csomag legfrissebb verzióját.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/