/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felfrissült a Volvo C30 és C70

2007. május 16. 11:45   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo az S40 és a V50 felfrissítése után megbabrálta picit a C30-at és a C70-et is. A változások szinte jelentéktelenek, de azért érdemes gyorsan végigszaladni rajtuk: a 2,5-ös turbómotor például az S40-hez és V50-hez hasonlóan tíz lóerővel erősebb lett, így mostantól összesen 230 a csúcsteljesítménye. További részletek a címre kattintva!

A Volvo az S40 és a V50 felfrissítése után megbabrálta picit a C30-at és a C70-et is. A változások szinte jelentéktelenek, de azért érdemes gyorsan végigszaladni rajtuk: a 2,5-ös turbómotor például az S40-hez és V50-hez hasonlóan tíz lóerővel erősebb lett, így mostantól összesen 230 a csúcsteljesítménye.

Ami a C30-at illeti, a kompakt a 2008-as modellévtől kapható bioetanolos, 1,8-as Flexifuel, valamint 180 lóerős D5-ös dízelmotorral, mely már megfelel az Euro 5-ös kibocsátási normának is. Beépítettek az autóba egy vészféklámpa funkciót, mely hirtelen lassítás esetén egy másodperc alatt ötször megvillantja az összes féklámpát, figyelmeztetve a többi autóst a veszélyre. Az RTI navigációs rendszer a gyorsabb működés érdekében már nem DVD, hanem merevlemez alapú, a külsőt illetően pedig annyit illik tudni, hogy a kínálatba bekerült három új szín, a hűtőrácson pedig ötven százalékkal nagyobb lett a Volvo-logó.

A C70 új vezérlőegységeket kapott a középkonzolon, a középső, multifunkciós tárolóegység nagyobb lett, a kartámasz pedig megnyúlt a nagyobb vezetési komfort érdekében. Az RTI a C70-ben is merevlemez alapú lett, négy új külső szín jelent meg, és akad egy új belső (fa)hangulat is, Nordic Light Oak néven.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/