/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Feltámadhat a De Tomaso

2007. július 24. 14:36   |   DG
címkék:  

Feltámadhat a legendás olasz De Tomaso márka. Amerikai és kínai befektetők vásárolnák meg a márkanevet és a cég gyártósorait, hogy feltámasszák a régi típusokat (Pantera, Mangusta). Az MG egyszer már rátette a kezét a De Tomasóra, de a tervek egy évvel később kudarcba fulladtak. Az autórajongók biztosan emlékeznek még a Pantera sportkocsira, amely állandó favoritja volt az autóskártyáknak is. A gép 1971 és 1996 között készült, önhordó acél karosszériája volt és 330 lovas 5,7 literes V8-as Ford motor mozgatta. Az Egyesült Államokban az autókat a Ford a Lincoln kereskedőkön keresztül értékesítette, egyet még Elvis Presley is vásárolt magának.Via: MotorAuthority


Feltámadhat a legendás olasz De Tomaso márka. Amerikai és kínai befektetők vásárolnák meg a márkanevet és a cég gyártósorait, hogy feltámasszák a régi típusokat (Pantera, Mangusta). Az MG egyszer már rátette a kezét a De Tomasóra, de a tervek egy évvel később kudarcba fulladtak. Az autórajongók biztosan emlékeznek még a Pantera sportkocsira, amely állandó favoritja volt az autóskártyáknak is. A gép 1971 és 1996 között készült, önhordó acél karosszériája volt és 330 lovas 5,7 literes V8-as Ford motor mozgatta. Az Egyesült Államokban az autókat a Ford a Lincoln kereskedőkön keresztül értékesítette, egyet még Elvis Presley is vásárolt magának.

Via: MotorAuthority


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/