/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fiat 500-asokkal bővít a Share Now Budapesten

2020. december 07. 19:40   |   Autoblog
címkék:  

Közel húsz százalékkal duzzasztja fel budapesti flottáját a Share Now autómegosztó: az eddig kizárólag a BMW, MINI, Mercedes és smart modelleket kínáló cég félszáz Fiat 500-ast állít forgalomba.

ExtraLarge-SN_Brand-Imagery_FIAT500_027 (1)

A legelérhetőbb árkategóriában hajt végre komoly flottabővítést a Share Now. A dinamikus fejlesztések mellett elkötelezett cég eddig kizárólag a BMW és a Daimler csoport márkáira építő járműparkját ötven Fiat 500-assal bővíti. A stílusos városi kisautót mindössze 60 forintos percdíjjal kölcsönözhetik az előfizetők, ami jelenleg a legkedvezőbb ár Budapesten, míg egy teljes napra – a benne foglalt 90 km-el együtt – 11 990 forintért vihető el. Az alkalmi használók 25 százalékkal magasabb, 79 forintos percdíjjal vehetik igénybe az új modelleket.

Share_Now

Ennek jegyében a cég hét új zónára terjeszti ki szolgáltatási területét a flottabővítéssel párhuzamosan. Ezek közül kettő, Hűvösvölgy és Mártonhegy a belső Share Now zóna része, azaz olyan területek, ahol ingyenesen indíthatók, illetve zárhatók le a bérlések. A fennmaradó öt, Csepel, Wekerletelep, Rákoskeresztúr, a Centenáriumi lakótelep és Káposztásmegyer pedig úgynevezett külső zónák. Utóbbiak szigetszerűen, a Share Now zónától elkülönülten helyezkednek el a város külső részein: ezekben a bérlések egyszeri extradíjért zárhatók le és díjmentesen indíthatók, miközben a közösségi autók továbbra is az egész ország területén használhatóak.

fiat500app

Bár az autómegosztás és a tömegközlekedés egyértelműen kiegészítik egymást, előbbi a járványhelyzetben az egyéni kockázatmegelőzésre is alkalmas. A biztonságos közlekedést tovább segítve a Share Now kézfertőtlenítőket helyez el autóiban, míg a Fiat magyarországi képviselete az új gépkocsik leggyakrabban megérintett kezelőfelületeit hosszútávú felületfertőtlenítővel kezelve adja át az autómegosztó szolgáltatónak.

A carsharing használatával nem csupán a fizikai kontaktusok száma csökkenthető: ezzel a megoldással mérsékeljük a dugókat és csökkentjük az elfoglalt parkolóhelyek számát, hiszen egy többek által használt gépjármű a tapasztalatok szerint akár öt-nyolc magántulajdonú autót is képes kiváltani a forgalomban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/