/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Forradalmi kupé a Hyundaitól

2011. január 25. 17:37   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai a Detroiti Autószalonon (NAIAS) rántotta le a leplet az új, rendhagyó koncepciójú kupéjáról, amelyet az utas oldalon két ajtóval láttak el a hátsó ülések könnyebb megközelíthetőségének érdekében. A háromajtós Velosterben debütál a koreai márka új, ultramodern benzinmotorja és duplakuplungos váltóműve is.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

A Velostert elöl McPherson, hátul V-alakú csatolt lengőkaros futóművel szerelték fel, és az elektromos szervokormányát is sportosra hangolták. Szériafelszerelés a VSM stabilitás-felügyeleti rendszer, amely az ESC menetstabilizáló és az elektromos szervokormány optimális működéséért is felel.

A VSM két szinten működik. Az első, amikor a vezető eltérő tapadási együtthatójú (egyik oldalon csúszós, másik oldalon száraz aszfalt) felületen gyorsít vagy lassít, és a jármű elkezdene az egyik oldalra húzni. A VSM felismeri a helyzetet, és beavatkozik a kormányzásba. Ellensúlyozza az oldalra húzást, és automatikusan 8 newtonméter erejű ellenkormányzást ad. Ugyanígy reagál hirtelen sávváltás vagy gyors kanyarvétel esetén is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/