/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fotókon a vadonatúj Kia Sportage

2015. augusztus 27. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A Kia közzétette az első hivatalos fotókat a negyedik generációs Sportage modellről, amely majd a Frankfurti Autószalonon ünnepli a világpremierjét. A kompakt SUV erős, dinamikus dizájnt kapott, amellyel új vevőket szeretne meghódítani.

A negyedik generációs Kia Sportage merőben új irányba mozdult el, legalábbis ami a formatervét illeti. Progresszív, merész külsőt kapott, amely minden szögből erőt, mozgékonyságot közvetít. A karosszérián sarkos vonalak és finom felületek keverednek, akárcsak a vadászrepülőgépeken, igen lendületes összhatást eredményezve.

Az orrkiképzés jelenti a legnagyobb evolúciót a modell dizájnjában, a fényszórók ugyanis már nem alkotnak egységet a hűtőráccsal, a motorháztető sarkaiba ültették őket. A koreai márka védjegyének számító ’tigrisorr’ hűtőmaszk is jóval szélesebb, mint eddig, a lökhárító szélein pedig a cee’d GT-n debütált négytagú LED-es nappali világítás kapott helyet. Az emelkedő övvonal, a szűkülő ablakfelületek, valamint a hangsúlyos kerékjáratok és nagyméretű kerekek miatt az autó profilból is meglehetősen dinamikusan fest. Ebben egyébként szerepet játszik az is, hogy az első túlnyúlást nagyobbra, míg a hátsót kisebbre vették a tervezők, a tengelytávot pedig megnyújtották.

A far is hasonlóképpen lenyűgöző, mint a jármű többi része. A horizontális vonalak kiemelik a kocsi szélességét és stabil kiállást adnak neki. A diódás lámpák egyedi formájúak és remekül mutatnak. Az irányjelzőket és a tolatólámpát különválasztották, ami súlyt adott a jármű aljának is. Bravó Kia.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/