/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fotókon a Hyundai i30 kombi

2012. február 23. 16:52   |   Autoblog
címkék:  

A 2012-es Genfi Autószalonra időzített világpremierjét megelőzően, a mai napon megmutatta magát az új i30 kombi. A modell az új generációs i30 család második tagja, amely az ötajtós ferdehátú oldalán készül erősíteni a Hyundai pozícióját az alsó-középkategóriában.

A divatos kombi motorválasztékát és futóművét tekintve azonos az új generációs i30-assal, ám hosszabb karosszériája révén számottevően tágasabb csomagtartót kínál, anélkül hogy az a dinamikus formaterv rovására menne. Az új modell 185 mm-rel hosszabb az ötajtós változatnál és 10 mm-rel hosszabb az első generációs i30cw-nél. 4485 mm-es teljes hosszúságával az új generációs i30 kombi az európai alsó-középkategória egyik legtágasabb típusa. Ötajtós fivéréhez (378 l) képest a kombi kivitel jóval nagyobb, 528 literes csomagteret kínál, ami a hátsó üléseket lehajtva több mint megháromszorozható; a raktér legnagyobb kapacitása 1642 liter!

Akárcsak az ötajtós modellváltozat esetén, a kombi orrkialakítását is a Hyundai hatszögletű hűtőmaszkja és ékszer-kidolgozású fényszórói uralják; ám a B-oszloptól hátrafelé jelentős különbségek mutatkoznak. A tetővonal a rugalmasan alakítható utas-/csomagtér fölött hátrafelé lejt; ezzel dinamikussá teszi az autót, összhangban a folyékony szobrászat filozófiájával, amely álló helyzetben is a mozgás érzetét hivatott ébreszteni.

A kombi dinamikus megjelenését fokozza az a karaktervonal, amely a karosszéria oldalfalán fut végig, és felér egészen a hátsó lámpatestekig. A hátsó szélvédő rásimul a D-oszlopra, ami egyszerre teszi világosabbá a belteret, és javítja a kilátást hátrafelé. A lökhárító szintjében kialakított rakodóperem könnyed pakolhatóságot eredményez.

Az új generációs i30cw ugyanazzal a három, közvetlen befecskendezéses benzinmotorral, valamint három dízelmotorral lesz megrendelhető, mint az ötajtós kivitel, változatlan (95-135 LE) teljesítményszinteken.

A Hyundai az új i30 kombit is a Tripla 5 garanciális csomaggal kínálja: ez a konstrukció ötéves, kilométer-korlátozás nélküli, teljes körű gyártói garanciát, ötéves asszisztencia-szolgáltatást, továbbá öt éven át igénybe vehető, évenkénti műszaki átvizsgálást foglal magába.

Az új generációs i30 kombi március 6-án kedden, a Genfi Autószalonon mutatkozik be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/