/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Frissült és korszerűsödött a Mazda3

2023. augusztus 11. 14:55   |   Autoblog
címkék:  

A 2024-es modellévű Mazda3-ban testet ölt a japán kézművesség, miközben a modell számos fejlesztéssel büszkélkedik, ilyen a színválaszték megújítása, illetve a biztonsági és infotainment rendszerek frissítése, amelyek innovatív technológiát és kényelmet nyújtanak a vezetőnek.

A 2024-es Mazda3 négy újonnan fejlesztett aktív biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek egymással együttműködve maximális biztonságot nyújtanak. Az újonnan hozzáadott Figyelemelterelést Akadályozó Vészjelzés, a továbbfejlesztett éjszakai Autonóm Vészfékezés, az Intelligens Sebességtámogató Asszisztens további pontosítása és a Forgalomkövető Rendszer továbbfejlesztett sebességfokozatai mind a vezető kényelmét és biztonságát szolgálják.

A 2024-es Mazda3 továbbá fontos kiberbiztonsági frissítéseket is tartalmaz a számítógépes fenyegetések elleni védelem érdekében. Ezekkel a frissítésekkel az autó mostantól biztonságosabb, mint eddig valaha.

Az emberközpontú filozófia még inkább megvalósul a belső térben eszközölt ergonómiai frissítések révén. Ezek a frissítések magukban foglalják az infotainment képernyő és szoftver továbbfejlesztését, a meglévő USB-A csatlakozók cseréjét USB-C csatlakozókra, valamint az utastér vezérlőinek kifinomult, de hatékony átrendezését a kényelem további optimalizálása érdekében.

A 2024-es Mazda3 büszkélkedhet a legújabb Mazda Connect infotainment funkciókkal, mely továbbfejlesztett okostelefon-funkciókat is tartalmaz. Az Apple CarPlay és az Android Auto navigációs utasításai mostantól megjeleníthetők a head-up kijelzőn is, ami egyedülálló a Mazdánál. Mostantól elérhetőek az Apple CarPlay és az Android Auto vezeték nélküli verziói is, így telefonját minden eddiginél könnyebben összekapcsolhatja az autójával. A frissített Mazda3 tartalmaz egy vezeték nélküli töltőpadot is, hogy eszköze töltőkábel nélkül is teljesen feltöltött maradjon a hosszú utazások során.

Az új, 10,25 hüvelykes központi kijelző megkönnyíti a vezetők számára a valós idejű információk befogadását, továbbá a navigációs térképnézet is kibővült a transzparens kijelzőkeretnek köszönhetően. A frissített navigációs rendszer most már rendelkezik egy hasznos helyeket kereső online funkcióval is, amely pontosabb, relevánsabb és hasznosabb keresési eredményeket nyújt. Az újítások magukban foglalják az off-road térképfunkció fejlesztését is, amely együttműködik egy 3D giroszkóp szenzorral, hogy pontosan kiszámítsa az autó pozícióját még olyan területeken is, ahol a GPS-jel nem elég erős.

A 2024-es Mazda3 különböző külső fényezésekkel érhető el, többek közt a frissen bevezetett Ceramic Metallic és Zircon Sand színekben. Az új modell már 10 806 900 forinttól megvásárolható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/