/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Genfben debütált a Volkswagen gran turismója

2017. március 07. 15:05   |   Autoblog
címkék:  

Az idei Genfi Autószalon legfontosabb Volkswagen újdonsága a CC utódjának tekinthető Arteon volt, amely elegáns és dinamikus, s kupés dizájnja ellenére tekintélyes méretű belteret kínál.

Az új, prémium kivitelű Arteon gran turismós arányokat mutat fel, azonban funkcionalitása is magas. Aprólékosan kidolgozott dinamikus vonalvezetés és keret nélküli ablakok jellemzik, egyébként pedig ötajtós kialakítású, magasra nyíló hátfalajtót kapott. Az Arteon remekül néz ki és tágas is, 563 literes csomagtartóval és a második sorban is bőséges láb- illetve fejtérrel büszkélkedhet. Tengelytávja 2841 mm-es.

Az ötajtós, ötszemélyes Arteon különleges felszereltségű Elegance és R-Line kivitelben is választható lesz. Belekerülnek a legkorszerűbb vezetői asszisztens rendszerek, mint például a továbbfejlesztett vészhelyzeti asszisztens és távolságkövetős tempomat, ami a sebességkorlátozások figyelembe vételével működik. Emellett a navigációs rendszert üveglap alá rejtették, a fényszórók pedig teljesen LED-esek, opcióként előrelátó kanyarlámpákkal.

A Volkswagen Arteon motorpalettáján hat turbófeltöltésű, közvetlen befecskendezéses négyhengeres erőforrás sorakozik, három TSI benzines és három TDI dízel. Teljesítményük a 150-280 lóerős tartományt öleli fel. A legerősebb motorhoz 7-fokozatú DSG-váltót és 4MOTION összkerékhajtást adnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/