/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Genfben debütált az Audi Q2

2016. március 02. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi megerősíti jelenlétét a robbanásszerűen növekvő SUV-szegmensben. A Genfi Autószalonon bemutatta a kompakt Q2 típust, egy városi autót mindennapi közlekedésre és szabadidős célokra, előremutató formatervezéssel és fiatalos sármmal.

A 4,19 méter hosszú Audi Q2 erőteljesen áll az úton. Hangsúlyozottan geometrikus formanyelvével egyéni karakterként jelenik meg a Q típuscsaládban. Az ügyfelek számos részletet egyéni ízlésükre szabhatnak, és két felszereltségi szint közül választhatnak. Az autó külsején és a tágas belső terében egyaránt kifejező színek jutnak érvényre. Az üléshelyzet a kormánykerékhez képest sportosan alacsony, a kezelőelemek pedig logikusan működtethetők.

Az extrafelszerelések között az Audi virtual cockpit teljesen digitális műszeregység és a Head-up kijelző is megtalálható. Az információs és szórakoztató rendszerek kínálatának csúcsán az MMI Navigáció plusz helyezkedik el az Audi connect online modullal. Az Audi pre sense front segít elkerülni a gyalogosokkal vagy a járművekkel való ütközést, továbbá az adaptív sebességszabályzó a Stop & Go funkcióval és a közlekedési torlódás asszisztenssel egy újabb lépést jelent az önvezető járművek felé.

A Q típuscsalád legfiatalabb tagjához erős és hatékony TDI, illetve TFSI motorok állnak rendelkezésre – teljesítményskálájuk 85 kW-tól (116 LE) 140 kW-ig (190 LE) terjed. A villámgyorsan kapcsoló, hétfokozatú S tronic sebességváltó mindegyik motorhoz választható, a quattro állandó összkerékhajtás pedig már 150 LE teljesítménytől elérhető. Agilis irányíthatóságát az alapfelszerelésnek számító progresszív kormányzásnak, a sportos futóműnek – opcionálisan csillapítás-szabályzással – és az opcionális Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszernek köszönheti.

Az Audi Q2 értékesítését 2016 őszén kezdik meg az európai piacon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/