/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Guruló boutique hotel a BMW-től

2019. december 23. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW csoport 2020 januárjában a BMW i3 Urban Suite koncepciót hozza el a négy napon át tartó Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításra (CES), hogy kipróbálható formában mutassa be a mobilitás utaskényelemre összpontosító élményét.

Hogy ezt kidolgozzák, a bajor prémiummárka tervezőmérnökei teljesen átalakították a sorozatgyártásban kínált BMW i3 modellt, egyedül a vezetőülést és a műszerfalat hagyták érintetlenül. Az utastér így egy hangulatos boutique hotel magával ragadó atmoszféráját öltötte magára.

A dizájnerek célja az volt, hogy egy olyan csábító utasteret alakítsanak ki, amelyben az utas kivételesen jól érzi magát, kiváló kikapcsolódási lehetőségeket kínál, megnyugtat, igény esetén pedig pihentető környezetben szórakoztat is. A mérnökök többek között egy nagyméretű, kényelmes fotelt, egy puha lábtartót, 5G sebességű járműkapcsolati megoldásokat és egy tetőről lenyíló, lapos kijelzőt építettek be a modellbe.

A BMW i3 Urban Suite ugyanakkor a vállalatcsoport felelős erőforrás-felhasználásra koncentráló holisztikus megközelítését támasztja alá, a károsanyag-kibocsátás nélkül működő hajtásláncoktól kezdve, a gondos alapanyag-kiválasztáson keresztül, egészen a környezetbarát tömegtermelési folyamatokig. Az utastérben felhasznált újrahasznosított anyagok minőségi fával és cserzett olajlevél-kivonattal finomított bőrkárpittal találkoznak, a szőnyegek pedig olyan újrahasznosítható anyagokból készülnek, amelyek a gazdasági körforgás alapelvének megfelelően alapanyagokként újra felhasználhatók.

A 2020-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításra való felkészülésként a BMW tervezőmérnökei egy egész flottányi BMW i3-at alakítottak át Münchenben i3 Urban Suite kivitelre, amelyeket a show négy napja alatt Las Vegas utcáin munkába is állítanak. Bárki, aki szeretné kipróbálni a koncepció jövőbe mutató élményét, egy speciális okosalkalmazáson keresztül megrendelheti a BMW i3 Urban Suite modellekből álló flotta egyik képviselőjét, amely sofőrrel a helyszínre érkezik és az utast a kívánt úti célba szállítja.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/