Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári fotókon az új Renault Mégane

2015. szeptember 08. 14:00   |   DG
címkék:  

Húsz évvel a debütálását követően az idei Frankfurti Autószalonon bemutatkozik a Renault Mégane negyedik nemzedéke. A francia kompakt teljesen új, dinamikus formatervvel igyekszik még több vevőt elcsábítani. Ehhez hozzájárul, hogy már kezdettől fogva kapható lesz GT verzióban is.

Ahogy arra számítani lehetett, a negyedik generációs Mégane-t a Talismannal megkezdett új formatervezési irányvonal szerint alakították ki. Egyedileg jellemzik és Renault-ként azonosítják az autót a C-alakú fényszórók, amelyek a lökhárítóba is lefutnak, valamint a jármű teljes szélességében végigfutó LED-es hátsó lámpák. Összességében a Mégane igazán atletikus kiállású, karakteres autó lett, széles, formázott sárvédőkkel, nagy kerekekkel, lendületes sziluettel. A nyomtáv elöl 47, hátul 39 mm-rel nőtt, míg a tengelytáv 28 mm-rel gyarapodott – mindez a rövidebb túlnyúlásokkal együtt igen sportossá tette az autót.

A Mégane GT sportváltozat még ennél is harciasabb megjelenésű. Nagyobb légbeömlős lökhárítóval, fekete méhsejtrácsos hűtőmaszkkal, és két nagy, krómozott kipufogóvéggel tarkított hátsó lökhárítóval rendelkezik. A GT változat természetesen kék színben mutat a legjobban, amihez sötét fémszínű díszítőelemek tartoznak. Egyedi, 18 colos felniken gördül.

Az új Mégane-ról többet a jövő heti frankfurti világpremierjét követően tudhatunk meg. Addig is, jöjjenek az első gyári fotók.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!