/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári skicceken az új Kia XCeed

2022. július 13. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

A Kia ma nyilvánosságra hozta a hivatalosan jövő héten hétfőn (július 18-án) bemutatkozó új XCeed első vázlatait. A modell külseje és utastere egyaránt megújul, a rendelhető változatok listáján pedig megjelenik a sportos GT-line felszereltség. A hajtáslánci választék a villamosított rendszerek egész sorát kínálja majd.

Large-20648-KiareleasessketchesofnewXCeedaheadofupcomingreveal

Az új sorozat átfogó frissítései révén az érkező modell még vonzóbb választási lehetőséget kínál majd a kompakt kategória vevőinek. A dinamikus GT-line felszereltség most először jelenik meg az XCeed kínálatában, ez az új változat a crossover izgalmas vonalait egyesíti a kifejezetten Európának tervezett sportos ötajtós formákkal.

Large-20647-KiareleasessketchesofnewXCeedaheadofupcomingreveal

Az új XCeed magas hatásfokú villamosított hajtásláncaival is támogatja a Kia fenntartható mobilitásszolgáltatóvá való átalakulását. A választékban plug-in hibrid modell is szerepel, a mindennapi autózást pedig a legfejlettebb biztonsági, konnektivitási és infotainment szolgáltatások teszik még teljesebbé és élvezetesebbé.

Az új XCeed hivatalos bemutatója hazai idő szerint július 18-án, hétfőn reggel 9 órakor lesz megtekinthető a Kia hivatalos csatornáin. A modell európai forgalmazása még idén elkezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/