/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári skicceken az új Škoda SUV

2021. február 20. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda két dizájnrajzon mutatta meg, hogyan néz majd ki az indiai piacra tervezett középkategóriájú SUV. Műszakilag a Kushaq a Volkswagen Csoport moduláris keresztmotoros platformjának India számára átdolgozott MQB-A0-IN változatára épül és az első a Škoda és a Volkswagen azon négy modellje közül, amelyeket helyben, azaz Indiában gyártanak majd. A Kushaq világpremierjére március 18-án kerül sor.

210218_skoda-kushaq-design-sketches-1

Az egyik dizájnrajzon az új Kushaq erőteljes kialakítású eleje látható. A modell nevének eredete az ősi indiai szanszkrit nyelvre vezethető vissza, amelynek „Kushak” szava „királyt” vagy „uralkodót” jelent. Feltűnőek az éles metszésű, kétrészes fényszórók, amelyek egészen a széles hűtőrácsig nyúlnak. Az alsó védőidommal kialakított, masszív első lökhárító a SUV-modell atletikus megjelenését hangsúlyozza.

210218_skoda-kushaq-design-sketches-2

A második rajz a Kushaq hátulját ábrázolja, amelynek letisztult formáit megnyújtott tetőlégterelő és a lökhárító robusztus diffúzoreleme fogja közre. A kompakt SUV-modell hátsó lámpáit a márkára jellemző kristályhatású struktúrák díszítik, a csomagtérajtón pedig önálló betűkkel szerepel a „Škoda” felirat.

Az új Škoda Kushaq és az elkövetkező volumenmodellek műszaki alapjául egyaránt a helyben kifejlesztett és gyártott MQB-A0-IN platform szolgál, amelyet már az új, szigorúbb indiai biztonsági és károsanyag-kibocsátási követelmények jegyében terveztek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/