/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári fotón a Subaru új sportkupéja

2011. november 01. 16:31   |   Autoblog
címkék:  

Egyre jobban közeleg a Toyota és a Subaru közös fejlesztésű, hátsókerék-hajtású sportkupéjának a leleplezése. A Toyota FT-86 és testvérmodellje, a Scion FR-S, valamint a Subaru BRZ csak a külső márkajegyeket tekintve tér el egymástól, egyébként mindegyiket Subaru boxermotor hajtja. Íme az első fotó a szériaközeli vagy talán a végleges Subaru változatról, amely a Los Angelesi Autókiállításon (november 18-27.) áll a közönség elé.

A hivatalos adatok még váratnak magukra, azonban egy kiszivárgott és az FT86Club.com oldalra feltöltött Toyota FT-86 modellspecifikáció szerint a kocsi orrában egy 2 literes, 200 lóerős boxermotor teljesít szolgálatot. Az erőforrás nyomatéka 205 Nm, tehát minden bizonnyal szívómotorról van szó. A hátul hajtó, 4240 mm hosszú, 1775 mm széles, 1285 mm magas és 2570 mm-es tengelytávval bíró modellek súlyát sikerült 1,2 tonna körül tartani. Alapfelszereltség az önzáró hátsó differenciálmű, így az új sportkupét élvezet lesz vezetni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/