/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári tuningcsomag a Focus RS-hez

2010. április 09. 19:59   |   Autoblog
címkék:  

Miután nem egész két hét alatt valamennyi Focus RS500 gazdára talált, a Ford úgy döntött, hogy a Focus RS 305 lóerős alapkivitelű modelljéhez is kínál egy a Mountune-nal közösen fejlesztett gyári tuningcsomagot, amellyel a kocsi teljesítménye 350 lóerőre, nyomatéka pedig 460 Nm-re nő.

A gyári tuningcsomag kezdetben csak néhány kijelölt nagy-britanniai kereskedésben lesz elérhető, ám a tervek szerint később valamennyi RS-t fogalmazó európai országban kijelölnek egy vagy több szakkereskedést a tuningfeladatok elvégzésére.

Tekintettel arra, hogy az MP350 gyári tuningcsomag, annak installálása nem érvényteleníti a gyári garanciát. A vezérművet érintő módosítások hasonlóak azokhoz, amelyeket a Focus RS500 fejlesztésekor a Mountune-nal együttműködő Ford Team RS végzett.

Az MP 350-es csomag installálásával a Focus RS teljesítménye 305-ről 350 lóerőre, nyomatéka 440-ről 460 Nm-re növekszik. A módosítások között a vezérlés átprogramozása mellett szerepel a nagyobb hűtő és légszűrő, a nagyobb átmérőjű kipufogó és nagyobb teljesítményű benzinpumpa is.

A Mountune a nagyteljesítményű autók tuningolása területén amúgy több mint húsz éves múltra tekinthet vissza, az ő közreműködésükkel fejlesztett legendás járművek között szerepel a Ford Sierra RS500 is, ám bizonyos piacokon a jelenlegi Focus ST-hez és új Fiesta-hoz, valamint korábbi generációs Fiesta ST-hez is kínálnak tuningcsomagokat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/