/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyárilag 885 lóerős is lehet a Dodge Challenger

2021. december 28. 17:05   |   Autoblog
címkék:  

A Dodge Észak-Amerikában bevezeti a Direct Connection programot, amelynek keretében a vásárlók különböző tuningcsomagokat vásárolhatnak Dodge Challenger autóikhoz. A garanciális Direct Connection alkatrészek a jövő év első negyedévétől rendelhetők az újonnan létrehozott Dodge Power Brokers dealer hálózaton keresztül.

A Direct Connection a lelkes autóbolondokat szólítja meg, akik ki szeretnék hozni a maximumot Dodge izomautójukból. A Challenger Hellcat és Redeye modellekhez Tuner és Stage csomagok érhetők el, míg a Dodge Challenger Mopar Drag Pak drag versenyautóhoz extra verseny felszerelések is rendelkezésre állnak.

A Challenger SRT Hellcat Redeye modellhez elérhető Stage I csomag 840 lóerőt és 1043 Nm nyomatékot szabadít fel a motorból, amely a már nem gyártott Demon teljesítményszintje. A szintén a Hellcat Redeye modellhez elérhető Stage II csomag pedig már 885 lóerőt és 1067 Nm nyomatékot sajtol ki a 6,2 literes kompresszoros erőforrásból.

A sima SRT Hellcat modellhez ugyancsak megrendelhető az 5 lóerőt hozó Pre-stage csomag, valamint a Stage I teljesítménynövelő csomag. Ez 757 lóerőt és 943 Nm-t csalogat elő a V8-as motorból. A Direct Connection emellett nem kevesebb, mint 14 különböző, a felfüggesztést, az erőátvitelt és a megjelenést érintő készletet kínál a Hellcat modellekhez.

A gyárilag versenyzésre kész Challenger Drag Pak pedig nem kevesebb, mint 13 különböző teljesítménycsomaggal és négyféle grafikai készlettel látható el. Ezek között ugyanúgy megtalálható a belső bukókeret és a HANS-kompatibilis, 6- és 4-pontos övekkel szerelt versenyülés, mint a drag versenyzéshez tervezett kerékszett, az egyedi végáttétellel bíró hátsó híd, s az egyedi műszerek.

A Direct Connection kínálatában „dobozos” motorok is megtalálhatók lesznek, amelyekkel bármely 1976 előtt gyártott klasszikus izomautó az aszfaltcsík királya lehet. Ötféle HEMI V8-as motor érhető el, 5,7, 6,2, 6,4 és 7 literes lökettérfogattal. A két szívó aggregát 383 és 485 lóerőt szolgáltat, a 6,2 literes kompresszoros erőmű pedig 717, illetve 807 lóerőt ad le, akárcsak a Hellcat és a Hellcat Redeye modellekben. A csúcsot a Hellephant motor jelenti, amely 1000 lóerőt és 1288 Nm nyomatékot fejleszt.

A Power Brokers kereskedések által beszerelt Direct Connection alkatrészekre 1 év korlátlan mérföldes garanciát vállalnak, s természetesen a tuningolt kocsik nem veszítik el a gyártó által biztosított 3 éves/36 ezer mérföldes új autó garanciát és az 5 éves/60 ezer mérföldes erőátvitelre nyújtott szavatosságot. A dobozos motorokra 3 éves/100 ezer mérföldes garancia vonatkozik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/