/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyártásba kerül az Aston Martin Vanquish Zagato

2016. június 22. 15:05   |   Autoblog
címkék:  

A Vanquish Zagato Concept idén májusban, a Concorso d’Eleganza Villa d’Este rendezvényen debütált a Comói-tónál, ahol hatalmas sikert aratott. A történelem ötödik Zagato karosszériás Aston Martinja iránt olyan élénk volt az érdeklődés, hogy a brit márka úgy döntött, kis sorozatban piacra dobja az autót.

A Vanquish Zagato az ötödik autó, amely az Aston Martin és a Zagato öt évtizedes együttműködéséből született. Az első a ma már több mint 10 millió font értékű DB4 GT Zagato volt, majd 1986-ban érkezett a V8 Vantage Zagato, amelyet 2002-ben a DB7 Vantage Zagato, majd 2012-ben a V12 Vantage Zagato követett. Az ötödik, legfrissebb közös modell a Vanquish Zagato, amely elődeihez hasonlóan káprázatosan néz ki és teljesítményből sem szenved hiányt.

A kompletten szénszálas karosszériás sportkupét az Aston Martin ikonikus 6 literes V12-es erőforrása hajtja, 600 lóerőre emelt teljesítménnyel. Becsült gyorsulása így 3,5 másodperc 0-ról 96 km/órára. A tanulmány és a sorozatgyártású modell között lesznek apró, alig észrevehető dizájnbeli különbségek.

Az Aston Martin Vanquish Zagatóból összesen 99 darabot készítenek, az első példányok a jövő év elején kerülnek az ügyfelekhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/