/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamar elkelt az összes BMW M4 GTS

2015. november 30. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán túl olcsón adta vagy esetleg túl keveset tervezett készíteni felspécizett M4-eséből a BMW, ugyanis már most, néhány héttel hivatalos bemutatását követően elfogyott a világszerte mindössze 700 darabosra limitált széria.

Aki mostanra gyűjtött össze elég pénzt, esetleg most hallotta először, hogy készült a BMW F82-es kódjelű M4-eséből egy durvább kiadás, annak rossz hírünk van. Elkelt a 700 darabos limitált széria minden egyes példánya.

Október elején vált világosság, hogy készül az M4 GTS, melyben a duplaturbós sorhatos 3.0 literes aggregát 431 helyett 500 lóerőt és 600 Nm-t lesz képes mozgósítani, aminek köszönhetően a százas sprintidő 3,8 másodpercre csökken, a végsebesség pedig eléri a 305 km/órát. Mára azonban az is biztossá vált, hogy teljesen elfogyott a még le sem gyártott készlet.

Pedig Amerikában 134 200 dolláros, azaz nagyjából 39 millió forintos alapárával egyáltalán nem olcsó darab a propellermárkás csodagép, azonban méltó utódja az E46 M3 CSl által megkezdett és E92 M3 GTS által folytatott útnak, sőt, egyesek szerint ez lehet minden idők eddigi legvadabb bajor sportolója – így persze már érthető a négykerekűt övező túlzott lelkesedés a rajongók részéről. Akárhogy is, mostanában amit a BMW kitalál, az rosszul nem végződik…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/