/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamarabb törte, mint mosta volna

2014. április 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ideális esetben, ha az ember vesz egy vadonatúj autót, legyen az akármilyen, aligha fogja rögtön saját hibájából összetörni. Pedig szegény 400 lóerős Donkervoort D8 GTO még egy napot sem élt meg tulajdonosánál sértetlenül.

Egy naposan összetörni egy nyitott karosszériájú, bivalyerős ritkaságot aligha nevezhető pechnek. Főleg, ha a 2.5 literes turbós 400 lóerős és 475 Nm forgatónyomatékú Audi motorral hajtott 750 kilogrammos tömegű Donkervoort D8 GTO-ról van szó. A pehelysúlyú sportautó három másodperc alatt futja a 0-100 km/órás sprintet, míg végsebessége 255 km/óra.

Azt nem tudni, hogy az előző generációs Mazda 3-mal való frontális találkozáskor mennyivel hajthatott a felelőtlen svájci tulaj, mindenesetre elég csúnyán összetörtek a vasak, bár legalább személyi sérülés nem történt.

A holland sportkocsi eredeti állapotában egy igencsak meggyőző darab. Elkészítéséhez szénszálat, alumíniumot és nagyszilárdságú acélt használnak fel a gyárban. Legolcsóbb változata 30 millió forint felettről indul külföldön.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/