/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamarosan jön a 400 lóerős Volkswagen Golf

2016. április 10. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már közel két éve mutatták be a németek a Golf R 400 koncepcióautót, de azóta hallgattak a modellről. Most úgy tűnik, nyárig bemutatkozhat a 400 lóerős turbómotorral szerelt összkerekes hot hatch, melynek százas gyorsulása 3,9 másodperces lehet.

A gyáróriás a Golf GTI negyvenedik születésnapjának ünneplésére készül, így állítólag egy nagy durranás várható részéről. A pletykák szerint a közel két éve bemutatott R 400 koncepció végleges változatának megjelenésére számíthatunk, amely az eddigi legdurvább Golf modell cím birtokosává válhatna.

Az információk egyelőre erősen korlátozottak, ám valószínűleg a Wörthersee-i rendezvényen vagy a Goodwoodi Sebességfesztiválon hullana le a lepel a négykerekűről. Ha valóban az R 400 lenne az, akkor egy komoly optikai csomagba bujtatott extra kemény csapotthátúra számíthatunk. A 2.0 vagy 2.5 literes turbófeltöltős benzinmotor várható teljesítménye ugyanis nem kevesebb mint 400 lóerő és 450 Nm lesz. Ezt mindegyik kerékre továbbítaná a hatsebességes duplakuplungos automataváltó, így elméletben akár 3,9 másodperces százas sprintidő és 280 km/órásra limitált végsebesség is elérhető lenne a különleges modellel.

Hamarosan minden kiderül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/