/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton elmagyarázta, hogy miért engedte el önként a csapattársát

2024. április 07. 11:22   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamilton elárulta, hogy kisebb sérüléseket szedett össze az autóján, miközben elmagyarázta, hogy miért cserélt pozíciót csapattársával, George Russellel.

A hétszeres világbajnok, aki jövőre a Ferrarihoz csatlakozik, egy frusztráló Japán Nagydíjon van túl, mivel a kilencedik helyen végzett, két hellyel csapattársa Russell mögött.

Hamilton a vasárnapi szuzukai futam korai szakaszában önként adta át a pozícióját Russellnek, miután a csapatrádión közölte, hogy pozíciócserét javasol.

“Azt hiszem, az elején összeszedtem egy kis sérülést Charles [Leclerc] miatt, aki kívülről jött” – magyarázta Hamilton a Sky-nak.

“Hatalmas alulkormányzottságom volt az első etapban. Egyik kanyarban sem tudtam rendesen elfordítani az autót. Ezért engedtem el George-ot” – magyarázta Hamilton.

Hamilton a verseny közepén szinte könyörgött a csapatának, hogy “változtassanak a stratégián”, miután az első körös piros zászlót követően merész döntésként kemény gumikra váltottak, de nem vált be.

Hamilton optimista volt a pozitív pénteki edzésnapot követően, mondván, hogy a Mercedesnek “az év eddigi legjobban sikerült edzésén volt túl”, de végül ismét lehangolt módon nyilatkozott egy újabb fordulatos hétvége után.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/