/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton készen áll a nehéz beszélgetésre Wolffal

2024. április 16. 10:57   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamilton elismerte, hogy hamarosan kénytelen lesz beszélgetéseket folytatni Toto Wolffal a Mercedes-tól való távozásáról.

Hamilton a szezon végén távozik a brackley-i bázisú alakulattól, és ezzel lehull a függöny a csapatnál töltött rendkívül sikeres időszakára.

A hétszeres világbajnok a Ferrarihoz szerződik, és 2025-ben Carlos Sainz helyére csatlakozik az olasz alakulathoz.

Hamiltont fokozatosan kivonják a Mercedes 2025-ös autójával kapcsolatos eligazításokból, hogy megakadályozzák, hogy titkokat vigyen át a riválishoz.

“Úgy értem, hogy egy bizonyos szakaszban muszáj lesz, ez egy beszélgetéssel fog kezdődni Totóval, mert nem tudom, hogyan navigáljam [ezt]” – mondta Hamilton a médiának, amikor a jövőjéről szóló tárgyalásokról kérdezték.

“Még soha nem voltam ilyen helyzetben az év ezen szakaszában. Amikor a McLarentől távoztam, az a szezon vége felé volt, a Mercedeshez csak decemberben mentem, az első ülésemet akkor kaptam meg, amikor a szezon véget ért, szóval úgy képzelem, [ez] itt is így lesz. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogyan alakítják, de most itt akarok a lehető legjobban teljesíteni, szóval minden energiámat erre fordítom” – mondta a hétszeres világbajnok.

Borítókép: XPBimages

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/