/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Harmadszor is Golf-találkozó a Hungaroringen

2014. augusztus 07. 21:00   |   Autoblog
címkék:  

A Golf rajongók már tudják: ha szeptember vége, október eleje közeleg, akkor Golf-találkozó. Így lesz ez idén ősszel is, hiszen a Volkswagen szervezésében szeptember 27-én ismét a wolfsburgi gyártó autói lepik el a Hungaroringet. A harmadik alkalommal megrendezett márkatalálkozó évről évre népszerűbb az autórajongók körében, idén minden korábbinál több kiállított autó, s különleges jármű várható a rendezvényen, ahol a Golf 40 éves születésnapját is ünnepelhetik a márka szerelmesei.

Idén harmadik alkalommal kerül sor szeptember 27-én a Golf-találkozóra, amely ezúttal ünnepi hangulatban telik: 2014-ben tölti ugyanis a Golf a 40. születésnapját, tudniillik az autógyártás történelmét meghatározó modell első példánya 1974-ben gördült le a wolfsburgi gyár futószalagjáról. A hagyományokhoz hűen az esemény helyszíne ismét a Hungaroring lesz, a növekvő érdeklődésnek köszönhetően a szervezők ezúttal 10 000 látogatót várnak a mogyoródi versenypályára határon innen, s azon túlról egyaránt. Belépőjegy 300 forintért váltható, s idén sem maradhat el a tombola, amin a legszerencsésebb játékos egy III-as Golfot vihet haza. Tekintettel a jeles évfordulóra, a nyereményszelvény ára ezúttal 40 forint lesz.

A korábbi évekhez hasonlóan e rendezvény szolgál több új modell hazai bemutatójául. Ezúttal két változat lesz első ízben itt megtekinthető: a Golf Sportsvan és a Golf GTE is itt lesz először látható a nagyközönség számára. Az új autók mellett természetesen idén is a korábbi generációké lesz a főszerep, s a rendezvény központi helyszínét ismét a Paddock rész adja, ahol az ország legszebb Golf modelljei sorakoznak majd. Az ide pályázóknak mindössze regisztrálniuk kell autóikat a www.golftalalkozo.hu honlapon, s a jelentkezők közül a Volkswagen neves szakújságírókból és autós szakembereiből álló zsűrije választja ki a legszebb 300-at. A kiállítónak regisztráltak – függetlenül a zsűri döntésétől – a versenypályára is felhajthatnak majd.

Idén is számos program várja az érdeklődőket, akik például próbára tehetik tudásukat a vezetéstechnikai pályán, részt vehetnek az izgalmas gokart futamokon vagy a helyszínen regisztrálva, ingyenesen átvizsgáltathatják Golfjukat a Volkswagen szakembereivel. A férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek sem maradnak programok nélkül: az AVON tanácsadói sminkeléssel, illat tippekkel, termékpróbákkal, bio kozmetikumokkal és kézápolással várja az érdeklődőket, a kisgyermekek a mesesarokban, bábszínházi előadásokon, a játszótéren, a közlekedési parkban vagy arcfestéssel tölthetik az idejüket, az idősebbek pedig távirányítású modellautókat és helikoptereket próbálhatnak ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/