/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hárommillió dollárt ért az első Corvette C8

2020. január 19. 16:55   |   Autoblog
címkék:  

Az arizonai Scottsdale-ben megtartott Barrett-Jackson árveréseken rendszeresen ütnek le olyan kocsikat, amelyek az adott modellsorozat első legyártott példányai. Itt kelt el például az első Toyota Supra és az első Ford Mustang Shelby GT500 is, 2,1, illetve 1,1 millió dolláros áron. A hétvégén a legelső legyártott Chevrolet Corvette Stingray C8 is kalapács alá került, őrületes 3 millió dollárt fizettek érte.

A bevételt ezúttal is jótékonysági célra fordítják, a Detroit Children’s Fund nonprofit szervezet kapja, amely iskolákat létesít és fejleszt az iparvárosban.

A nyertes licitet a Hendrick Companies alapítója és elnök-vezérigazgatója, Rick Hendrick adta le az autóra. Egy piros fényezéssel és fekete bőr belsővel rendelkező, 3LT és Z51 teljesítmény-csomaggal felszerelt középmotoros Corvette tulajdonosa lett, amelyet a Bowling Green-i üzemben vehet majd át.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/