/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hatalmas fesztivállal érkezik hazánkba a Kamion Európa-bajnokság

2016. augusztus 22. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A tavalyi év sikereit követően 2016. augusztus 27-28. között ismét a Hungaroringen szurkolhatunk Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnknek. Az izgalmas versenyeket hangulatos családi programok, koncertek és egy látványos betétfutam, a BlancPain GT Series teszi még színesebbé.

Tavaly negyed évszázad után óriási sikerrel tért vissza Magyarországra a kamionsport legkiemelkedőbb eseménye, a Kamion Európa-bajnokság. A hétvégére több mint 32 ezer néző látogatott ki, a Hungaroring remek házigazda volt. Jó hangulatú, látványos versenyeket láthatott a közönség, akik rendkívül aktívan szurkoltak hazánk büszkeségének, Kiss Norbinak, aki egy újabb bajnoki címmel köszönte meg a támogatást.

A csoda idén is folytatódhat, ugyanis augusztus 27-28-án, hosszabb szünet után érkezik a szenzációs magyar futam a Hungaroringre. A tavalyihoz képest még egy szintet feljebb lépett a rendezvény, ugyanis a Suzuki Europe Cup mellett egy exkluzív futamot, a BlancPain GT Series-t is elhozták hazánkba, melyen a leggyorsabb luxusautók versengenek az első helyekért. Természetesen az autóversenyek mellett most is színes családi programok, hangulatos kísérőrendezvények és számos újdonság várja majd a látogatókat a kamionünnepre, melyen az idei évben több mint 50 ezer szurkolóra számítanak.

A szezon legnagyobb újdonsága, hogy a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbi a 2016-os évadban már nem az Oxxo Racing Team-mel, hanem egy német csapattal, a Tankpool24 Racing Team-mel versenyez egy Mercedes volánja mögül.

Az izgalmas futamok mellett igazi fesztiválhangulattal készülnek a szervezők, számos szórakoztató program várja majd a kilátogatókat. Pénteken egy rendhagyó „pályabejárás” csalogatja az érdeklődőket, melyen izgalmas kulisszatitkokba lehet betekintést nyerni, majd szombaton és vasárnap egy-egy időmérő edzést és két-két futamot szurkolhatnak végig a kilátogatók. A gyerekeket várja a Csodák Palotája, a Babakunyhó, az Alma együttes vagy a Vadnyugati Város. A nagyobbak pedig kipróbálhatják a Talmácsi Mobil Pályát és a szimulátorokat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/