/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hatalmasat zuhannak ismét az üzemanyagárak

2020. március 17. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

A múlt héten 17 forinttal csökkent a benzin és 16 forinttal a gázolaj ára, ám ezen a héten újabb elképesztő áresés következik. Szerdán a 95-ös benzin ára 20 forinttal csökken, míg a gázolaj 15 forinttal kerül majd kevesebbe. Az átlagárak így 328, illetve 345 forintra apadnak.

A múlt héten 1 nap alatt több mint 10 dollárt csökkent a Brent hordónkénti ára. 1991-ben, az Iraki háború idején volt utoljára ilyen mértékű csökkenés. Szaúd-Arábia árháborúba kezdett annak érdekében, hogy valamelyest megegyezésre tudjon jutni Oroszországgal, ennek hatásait azonban áprilisnál előbb nem fogjuk látni. Az olajár stabilitását a koronavírus sem segíti, a kialakult bizonytalan helyzet alacsony szinten tartja az olaj árát, hiszen folyamatosan csökken a kereslet a korlátozások miatt.

Az átlagárak a héten 328 és 345 forintra apadnak; ilyen szinten utoljára 5 éve jártak az üzemanyagárak. Az egyes töltőállomások árai között természetesen továbbra is adódhatnak jelentős árkülönbségek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/