/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hétvégén Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban!

2016. április 05. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Április 8-10-ig immár Oldtimer Show néven rendezik meg a 2013-2015. között Oldtimerek Hétvégéje néven megismert veteránjármű rendezvényt a Vasúttörténeti Parkban. Valóságos Disneyland lesz a családosok és a nosztalgiakedvelők számára!

Az idén 10 éves Oldtimer Show alkalmából rendkívüli kiállítási anyaggal készülnek a szervezők. Külföldről Maserati, Bugatti és Audi versenyautókat hoznak, de a motorkerékpár szerelmeseknek is kihagyhatatlan lesz ez a hétvége. A motorkiállítás az eddigi legkomolyabb lesz, páratlan és eddig ismeretlen ritkaságok sorát vonultatjuk fel. Indian, Wanderer, Hendesron, Viktória, Horex és NSU exclusív modellek mellett BMW motorkiállítás is lesz. A kiállítócsarnokban sok-sok antik autót és motorkerékpárt mutatnak be.

Az Oldtimer Show egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb oldtimer járművek és fakerekű autók. A 2016-os Oldtimer Show korelnöke egy 118 éves Panhard Levassor antik autó lesz. Európa számos országából érkező oldtimer gyűjtők járművei mellett az USA-ból érkező oldtimer autós kiállítója is lesz az idei Oldtimer Show-nak. Ezen kívül lesz busz és teherautó kiállítás, USA autó kiállítás, Youngtimer autó kiállítás, traktor és stabil motor kiállítás és gépindítások, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik.

A Víztorony Parkban 3 napon át „Oldtimer Találkozó” is lesz. Ide a túrázás keretében az Oldtimer Show-ra saját OT rendszámos autóval és az 50 évesnél öregebb motorral érkező vendégek mutatják meg féltve őrzött kincseiket, a veteránjármű kedvelő közönségnek. Több mint 500 darab oldtimer jármű lesz látható a 10 hektáros rendezvényterületen! Ráadás a „Kalandjárók Kiállítás”, melyen új lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős célú járműveket mutatnak be a neves márkák magyarországi képviseletei. A vasárnapi „Tuningautó Kiállítás”-al a fiatalokat akarjuk a nosztalgia világához közelebb hozni. 2015-ben óriási volt ennek az újdonságnak a sikere. A retró helyszínen megjelenő extrém tuningautók és a csinos mosolygós lányok üde színfoltjai voltak a Víztorony Parknak.

Ugyanitt lesz a Gasztronómia utca, ahol háztáji kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb háztáji kézműves ételekből lehet vásárolgatni. Az októberi Disznótoros Kolbászfesztivál után ismét itt lesz a lehetőség bevásárolni, a boltban nem kapható falusi háztájiból. Az ínyenc vendégek kézműves söröket, míves pálinkákat és prémium borokat kóstolhatnak, vásárolhatnak. A nagy parkban Kézműves Vásár is lesz, ahol népművészeti kerámiákat, szőtteseket, szíves mézeskalácsot, fafaragványokat és más népi mesterségeket képviselő iparművészek kínálgatják majd a portékájukat. A gyerekeknek lesz igazi „vurstli” és egy felújított játszótér. Mindkét parkban népies stílusú vendéglátó egységek és sütödék fognak gondoskodni a látogatók kiszolgálásáról.

A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok, mozdony fordítókorong és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett. Az áprilisi Oldtimer Show valóságos Disneyland lesz a családosok és a nosztalgiakedvelők számára!

A kiállított veterán autók és motorok mind válogatott példányok. Az Oldtimer Show Kft. hitvallása a minőség és a sokszínűség. A kiállításon minden modellből csak 1-1 darabot állítunk ki. A beválogatott járművek mind bronzból készült Oldtimer Show hűtőrács díszplakettet fognak ajándékba kapni. Ezek közül is a legszebbek egy veteránjármű szépségversenyen lesznek megméretve, ahol összesen 31db szakmai és szervezői díj kerül kiosztásra. Az „Oldtimer Találkozóra” a rendezvény mindhárom napján lehet OT rendszámmal rendelkező járművekkel beállni, a mindenkori foglaltság függvényében.

A rendezvény belépőjegy árai: felnőtt jegy 3500 Ft, gyerek és nyugdíjas jegy 3000 Ft, családi jegy 9999 Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/