/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hibrid autóval segíti a Magyar Vöröskereszt munkáját a Suzuki

2020. május 26. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

A Magyar Suzuki Zrt. számára kiemelten fontos, hogy támogassa az esztergomi régióban működő szociális, egészségügyi, oktatási és kulturális szervezeteket, intézményeket. Ezúttal a Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom megyei szervezetének munkájához járul hozzá a vállalat azzal, hogy egy vadonatúj hibrid Suzuki Vitara személygépkocsit ajánlott fel a szervezetnek.

Magyar_Suzuki_Zrt_Magyar_Voroskereszt_autohasznalat (1)

A Magyar Vöröskereszt megyei szervezetei országszerte számos területen nyújtanak támogatást, munkájuk figyelmet és elismerést érdemel, különösen most, a koronavírus-járvány idején. Adományok gyűjtése, hajléktalangondozás, véradás, gyermekek és családok támogatása csupán néhány a számos tevékenység közül, melyekkel a Magyar Vöröskereszt hivatásos dolgozói és önkéntesei napról napra hozzájárulnak a közösségek jólétéhez. A Magyar Suzuki Zrt. felelős vállalatként az elmúlt közel harminc év során mindvégig elkötelezetten támogatta a helyi közösségek és szervezetek munkáját. A jelen helyzetben pedig, a koronavírus-járvány idején erre fokozott figyelmet fordít a vállalat.

A Magyar Vöröskereszt számára a Magyar Suzuki Zrt. most egy lágy hibrid Suzuki Vitara személyautót ajánlott fel, melyet a szervezet május 26-tól vehet használatba. Az autóhasználatért cserébe a Magyar Vöröskereszt is komoly vállalást tett: Esztergom minden középiskolájában a KRESZ vizsgához elengedhetetlen elsősegély oktatást tartanak a 11. évfolyamos diákok számára, térítésmentesen.

Magyar_Suzuki_Zrt_Magyar_Voroskereszt_autohasznalat (2)

A vállalat az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat is támogatta kézfertőtlenítővel, maszkokkal és autóhasználattal a koronavírus-járvány legnehezebb időszakában, de már 2014-ben is felajánlottak autót a kórház részére, melyet a dolgozók a betegellátáshoz kapcsolódó mindennapi szállítási feladatok során használtak. „Suzukik a közösségekért” programja keretében az elmúlt években a vállalat gépjármű-használattal segítette az Esztergomi Városi Polgárőr Egyesületet, az Esztergomi Tűzoltóparancsnokságot, valamint az Esztergomi Rendőrkapitányságot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/