/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hogy áll most a pilótapiac Sergio Perez hosszabbítását követően?

2024. június 05. 11:42   |   Autoblog
címkék:  

Újabb versenyzőt jelentette be a 2025-ös Forma-1-es szezonra – de hogyan alakul a rajtrács többi tagja?

A 2025-ös Forma-1-es rajtrács újabb darabja került a helyére a Red Bullal hosszabbító Sergio Perezzel.

A jövő évi 20 helyből azonban még csak 11-et erősítettek meg hivatalosan, és még sok mozgás történhet, mielőtt a rajtrácsot véglegesítenék.

A rajtrács felső felében egyedül a Mercedesnek kell még véglegesítenie a felállását, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a csapat pártfogoltja, Kimi Antonelli kapja meg a ‘behívót‘ George Russell mellé.

Az Alpine-nak megváltozott a felállása, miután megerősítették Esteban Ocon távozását, így Pierre Gasly hosszabbíthat, és egy friss vér csatlakozhat hozzá – vajon az újonc Jack Doohan lesz az, aki megkapja a lehetőséget, vagy van egy tapasztaltabb opció?

A Williams Alex Albon partnerét keresi, mivel Logan Sargeant tavalyi debütálása óta küszködik, Carlos Sainz pedig a grove-i bázisú alakulathoz való csatlakozással hozták összefüggésbe.

Sainzot emellett szóba hozták, hogy Nico Hülkenberg mellett a Stake F1-hez csatlakozzon, mielőtt 2026-ban Audivá alakulnának.

Az RB teljes felállását még nem erősítették meg, Liam Lawson a kispadon várakozik, míg a Haasnál szintén mindkét hely nyitott – Oliver Bearman azonban erős várományosa az egyik ülésnek, miután az év elején lenyűgözően debütált a Ferrarinál.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/