/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Holnaptól 300 forint alatt a gázolaj literje

2016. január 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

2007-2008-as szintre esik vissza az üzemanyagok literenkénti ára, ugyanis a benzinét 5, a gázolajét pedig 7 forinttal csökkenti szerdától a MOL. A 95-öst így átlagosan 313 forintért, a dízelt pedig 299 forintért lehet majd tankolni.

Tovább esnek az üzemanyagárak a héten, miután a világpiacon az olajár változatlanul esik és már benézett 30 dollár/hordó alá is. Mivel a forint-dollár árfolyam elhanyagolható mértékben változott csak, így a heti átlagban 17%-kal csökkent Brent kőolajár volt a mérvadó az üzemanyagok árát tekintve.

Így holnaptól a legtöbb töltőállomáson már 2-es számjeggyel fog kezdődni a gázolaj kiskereskedelmi ára, de a benzin sincs már messze, ha így folytatódik a mérséklődés. Persze a töltőállomások maguk döntenek egy esetleges módosításról, illetve több tíz forintos különbségek lehetnek a népszerűbb és kevésbé jól megközelíthető kutak között, így érdemes nyitott szemmel járni továbbra is – és lehetőség szerint kerülni az autópályák környékét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

virag
2016-01-21 - 13:55

zene füleimnek, ilyenkor mi is mindenhová kocsival megyünk 🙂 és aki lemaradt volna róla, ha tankoláskor gyűjtjük a pontokat, itt még most is akciósan juthatunk kütyükhöz http://bit.do/sonyakcio


*/