/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Honda S2000 versenypályára

2007. április 05. 14:12   |   Autoblog
címkék:  

A New York-i Autószalonon a Honda bemutatta az S2000 sportváltozatát, melyet Club Racer névre keresztelt.

A Honda minden előzetes hókamóka nélkül fogta magát, s kiállított egy versenypályára szánt S2000-est a New York-i Autószalonon. A Club Racer kifejezetten azok számára készült, akik a száguldás élményéért hajlandóak egy-két kényelmi extráról lemondani, a cél az volt, hogy az autó egy kilogrammjára minél több lóerő jusson.

Így aztán kidobták a CD-s audiórendszert, a légkondit, sőt még a vászontetőt is, így a cserébe adott alumínium kemény tetővel 40 kilogrammot sikerült az autó súlyából lefaragni. A Club Racer különlegessége az egyedi légterelő-szett, de büszke lehet keményített sportfutóművére is, mely teljesen új rugók és lengéscsillapítók alkalmazásával készült.

Az élmény fokozása érdekében a kormánymű áttételezése is közvetlenebb lett, a nagyobb tapadás végett pedig az új felnikre húzott Bridgestone-papucsok hátul szélesebbek. Bent kicserélték a váltógombot, sárga cérnával varrták az üléshuzatokat s felraktak néhány kevlárdíszítést, a motor viszont változatlan maradt: a 2,2 literes benzines továbbra is 237 lóerőt teljesít. Hogy a különkiadásból hány darab készül majd, az a Honda sajtóközleményéből nem derült ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/