/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hoppá! Valakinek egy Pagani Zonda díszeleg a nappalijában

2018. április 29. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mit tehet az ember, ha nem csak vezetni imádja, de nézegetni is a Pagani modelljeit, és elég pénze van? Mondjuk vesz egy Zonda Revoluciont, és kiteszi a nappaliba, mint egy értékes műtárgyat. Az egyik fanatikus gyűjtő pont ezt csinálta meg.

A fanatizmus sokszor érthetetlen dolgokra készteti az embert, amit mások nehezen értenek meg. Mégse tudunk neheztelni arra a gazdag Pagani gyűjtőre, akinek még a nappalijában is egy Zonda Revolucion modell található.

Az oldalára „lógatott” sportautóról nem tudni, hogy egy teljesen működőképes darab, vagy csak egy váz, de figyelembe véve, hogy a Pablo Perez névre hallgató tulajdonos egy igen ritka Huayra BC-vel is rendelkezik, nem kizárt, hogy a négykerekű szobor teljes funkcionalitással bír.

Nem lehetett egyszerű így elhelyezni az autót, de a lebegő hatás mindenképp jobban mutat, mintha csak leparkolták volna a nappaliban, ráadásul jól osztja a láthatóan nem kis teret.

A Zonda Revolucion, amelyből mindössze öt darab készült, egyébként csupán 1070 kilogrammot nyom teljes menetfelszerelésben, így 811 lóerős 6.0 literes V12-es motorja 350 km/órás végsebesség elérésére teszi lehetővé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/