/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Horner elárulta Verstappen reakcióját a kiesésére

2024. április 01. 11:24   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner részletezte, hogyan reagált Max Verstappen az Ausztrál Nagydíjon történt kiesésére.

Verstappen zsinórban 43 futamon át tartó célba érése, amely a második leghosszabb sorozat az F1 történetében, akkor ért véget, amikor a jobb hátsó fékje végzetes problémát szenvedett.

A hollandnak így elszállt az esélye, hogy beállítsa a 10 egymást követő futamgyőzelemmel tartó sorozatát, ami abszolút rekord.

Ez volt Verstappen első kiesése a két évvel ezelőtti ausztrál futam óta, Horner elárulta, hogy együttérzően fogadta a helyzetet.

“Nagyon jó volt. Nagyon kegyes volt a csapattal is. Ahogy rámutatott, 2022-ben Ausztráliában volt utoljára kiesése, akkor is mechanikai hiba miatt. Szóval ez egy lenyűgöző rekord, de nem ad mentséget [Ausztráliára], és ez olyasmi, amiből tanulni fogunk. De megmutatja, mennyire kimért [Verstappen], és ha csapatként nyersz, akkor csapatként is veszítesz”- mondta Horner a médiának.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/