/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hummer H2 Balaton Reccs Edition

2012. február 13. 18:37   |   Autoblog
címkék:  

A február 6-án este a Balaton jegére merészkedő és pórul járt két terepjáró esete hatalmas hírverést csapott az országban egyébként ritkán előforduló Hummer márkának is. A legnagyobb hazai autós közvetítő portálon, a Használtautó.hu-n egy időszakban fent lévő 15-20 Hummer-hirdetést átlagosan ezerszer tekintik meg naponta, ám a balesetet követő kedden 60 ezer, szerdán már 80 ezer kattintás született ezekre a hirdetésekre – másfélszer annyi, mint amekkorát az összes Opel-hirdetés generál(!) egy átlagos napon -, és a kiemelt érdeklődés még a hétvégén is érezhető volt.

Egy valódi Hummer-hirdetést naponta 40-50 érdeklődő tekint meg, ez a szám hirtelen 3000-re szökött, a népszerűség tehát igen jó reklámot jelent az éppen meghirdetett valódi autóknak. Más a helyzet azzal a számos, viccesnek szánt álhírrel, amelyet a portál az általános szerződési feltételeknek megfelelően azonnal töröl az oldalairól.

„A megtévesztő hirdetéseket a napi 3 ezernyi újonnan feladott hirdetés szűrése során azonnal töröljük, mivel az elsődleges célunk, hogy napi 200-250 ezer látogató csak valós járműhirdetéssel találkozzon – nyilatkozta Fodor László, a Használtautó.hu értékesítési igazgatója. – A törlésig eltelt két-három óra is elegendő volt azonban ahhoz, hogy az egyik álhirdetés több mint 20 ezer megtekintést generáljon."

Mivel a portálon már nem elérhetők, az alábbiakban bemutatunk néhány jellemző szövegrészletet az elmúlt napok álhirdetéseiből:

Hummer H2 Balaton Reccs Edition, megtekinthető: Balatonmáriafürdőn

Balatoni jéghorgászat alkalmával kifogtunk 2db H2-est.

Megkímélt állapotú, H2 es Hummeremet, automatikus VÍZszintezővel, hasonló állapotú VÍZibiciklire cserélném, fuxot, mozgássérült igazolványt, digitális VÍZmértéket beszámítok, akár ráfizetéssel is. Az autó frissen szerVÍZelt, kívül-belül makulátlan állapotú, enyhe halszag lehetséges, de elmúlik. Enyhe beázás nyom látható, nyitva felejtettem az ablakot, de ettől még az autó hibátlan. Extraként felár ellenében, egyszer használt, speciális, durva terepre való, swarovski kövekkel kirakott vasmacska, illetve halradar vásárolható hozzá. Minden egyebet emailban. VIssZautasíthatatlan ajánlat. Balaton környékiek előnyben.

Kétéltűvé átalakított egyedi Hummer. Silver ICE metal szín. Megkímélt, garázsban tartott, szervizkönyves, vidéki orvosnőtől. Garantáltan alga- és korróziómentes.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/