/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Idén érkezik az új Dacia Duster hétszemélyesként is

2017. január 25. 13:54   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már szinte a megjelenés kapujában a Dacia közkedvelt crossoverének második generációja, melyről a Renault érthető okokból több bőrt is le szeretne húzni, így például egy hétüléses variánssal megjelenni a piacon. A Grand Duster még 2017-ben megérkezhet.

Javában készíti a Duster következő generációját a Dacia, melyből a hírek szerint egy nagyobb, hétszemélyes változat is napvilágot láthat nem sokkal az alapmodell bemutatása után.

Az egyelőre Grand Duster néven emlegetett crossover, megnövelt tengelytávval és hosszabb hátsóval biztosítana helyet plusz két ülés számára úgy, hogy a csomagtérből is maradjon még használható űrtartalom. Az árak alacsonyantartása érdekében az alapverzióba szövet ülések, csak elől elektromos ablakok, acélfelnik, valamint alap hangrendszer kerülne, de elérhető lenne a navigációval, bőrrel és egyéb hasznos, igényes materiállal szerelt változat is.

Az egyes források szerint még idén, mások szerint viszont csak egy év múlva hivatalosan bemutatkozó nagyobb Dustert a Kia Sorento vagy épp a Nissan X-Trail ellenfelének szánnák. Meghajtásáról 1.2 literes turbós benzines, vagy 1.6 literes dCi gázolajos erőforrások gondoskodhatnak, állítólag mindegyik motorváltozat hatfokozatú sebességváltót kap – az automata feláras lesz, ahogy az összkerékhajtás is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/