/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Idén újra lesz Közlekedik a család vetélkedő

2022. május 09. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

Idén újra sor kerül az Autós Nagykoalíció, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a Škoda Magyarország által rendezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A szervezők célja ezzel az, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A verseny fődíja egy új Škoda Fabia.

Kzlekedik a csald 2022

A családok számára újra eljött a lehetőség, hogy megmutassák, mit tudnak a biztonságos közlekedésről: területi fordulókkal veszi kezdetét a „Közlekedik a család.” Május 21. és június 18. között országszerte húsz helyszínen rendeznek regionális válogatókat, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyermeket, gyermekeket nevelnek. A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok a lokális Škoda márkakereskedésekkel együttműködve bonyolítják le.

A legjobban teljesítő családok az augusztus 26-28. között megrendezésre kerülő országos döntőben versenghetnek majd az első helyért, és a fődíjért, egy Škoda Fabia Ambition 1.0 TSI modellért. Azonban az első helyezett mellett azok is jutalmat érdemelnek, akik az élmezőnyben végeztek: a 2-20. helyezett család egy-egy belföldi hosszú hétvégére szóló üdülést nyer, míg a többi országos döntőbe jutó család is ajándékkal gazdagodhat. Mivel a szervezők célja az, hogy minél több gyermekhez és családhoz jusson el a közlekedésbiztonság fontossága, igyekszik a nevező családok gyermekeinek iskoláit is támogatni. Azok az iskolák, amelyekből a legtöbb résztvevő indul, több százezer forint értékű iskolaszert nyerhetnek.

Idén lesz tíz éve, hogy a Škoda csatlakozott a „Közlekedik a család” szervezőihez és elkezdte azt a munkát, ami a mai napig meghatározza hazai működését, azaz kiemelten kezeli a családok biztonságos mobilitását.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/