/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Igazi luxusautó a Daewoo-tól

2007. április 11. 11:22   |   Autoblog
címkék:  

A Daewoo a Szöuli Autószalonon mutatta be új, egyelőre tanulmánynak nevezett luxuslimuzinját, az L4X-et.

A General Motors azt mondja, a Szöuli Autószalonon debütált L4X még csak tanulmány, de ha valóban az, lényegében szériagyártásra érett formájában mutatkozott be a dél-koreai fővárosban. A luxus-Daewoo-val nem sokat vacakolt a GM, formailag már létező modelljeiből gyúrta össze, így van benne egy kis Buick Lucerne, Holden Caprice, a hátulja meg olyan Opel Vectra-féle.

A luxuslimuzin orrába egy 3,6 literes, 265 lóerős V6-os erőforrás került, mely az ötsebességes automata váltón keresztül a hátsó kerekeket hajtja. A tanulmány tengelytávolsága gigantikus, 3090 milliméteres, így a hátsó ülésen utazók hatalmas lábtérnek örülhetnek.

Az ő további kényelmüket szolgálja, hogy a padba a fűtőszál mellett masszázs funkciót is építettek, a szórakoztatásról DVD-s tévérendszer gondoskodik. Az L4X-ből természetesen nem maradt ki a navigáció sem, a GM sajtóközleménye pedig hangsúlyozza, hogy az elegáns króm díszítésekkel készült autó fényszórói a legújabb ledes technológia alkalmazásával készültek. Az L4X kizárólag Koreában lesz kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/