/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így nézhetne ki majd a Red Bull-Ford Forma-1-es autója 2026-tól

2024. március 30. 10:35   |   Autoblog
címkék:  

A címvédő alakulat festése mindig is jól felismerhető volt.

Ne lepődjünk meg, ha februárban a Red Bull lerántja a leplet egy olyan autóról, amely sokban hasonlít a 2023-as autóra, mind a formáját, mind a festését tekintve. Végül is, miért változtatnánk azon, ami jól működik és azonnal felismerhető?

A Red Bull festése – eltekintve az itt-ott vagy különleges, egyedi minták esetében végrehajtott módosításoktól – a 2005-ös Ausztrál Nagydíjon történt debütálása óta változatlan maradt.

A Ford 2026-ban csatlakozik motorpartnerként – de mi lenne, ha a motorgyártó és a Red Bull úgy döntene, hogy kicsit felfrissítik a dolgokat?

Néhány motorsport-jelmeztervező szorgoskodott, az alábbiakban a legjobbak közül mutatunk be néhányat, amelyeket mind a szokásos módon, mind pedig az autóversenyzős játékok testre szabási lehetőségein keresztül terveztek.

Az alábbi albumban szereplő tervezők egyértelműen reménykednek ebben, és már most arról fantáziálnak, hogyan nézhetne ki a Red Bull és a Ford együttműködése a pályán.

Kép: Simon R Design

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/