/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Így néznének ki a BMW-k a híres hűtőmaszkjuk nélkül

2014. augusztus 16. 19:43   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha valaki valaha is kíváncsi volt, vajon hogy mutathatnak a BMW modellek a márka védjegyévé vált kettős vese-hűtőmaszk nélkül, most megnézheti az összes 16 változaton. Van, amelyeken borzasztó látvány fogad, de némelyikük így is tetszetős.

Az autók virtuális átalakításában jártas Theophilus Chin úgy gondolta, jó tréfa lesz megmutatni az emberiségnek a BMW-k legújabb modelljeit a márkára jellemző egyedi azonosító jegy nélkül. Így elővette a jó öreg Photoshopot, és egyszerűen összeolvasztotta a bajor négykerekűek vese formájú kettős hűtőrácsait.

A végeredmény tizenhat változatban látható galériánkban, ám előre szólunk, némelyik modell borzalmasan néz ki a híres dizájnelemek nélkül. Érdekes módon az elektromos meghajtású változatokon – i3 és i8 – még egész jól mutat az egybemosott „hűtőrács”.

A BMW egyébként 1933-ban alkalmazta először a 303-as modellen az azóta védjeggyé vált veséket – nem mellesleg ez volt a bajorok első, sorhatos motorral szerelt gépkocsija is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

kandúrbandi
2014-08-17 - 10:35

Nem vagyok BMW rajongó.Így az embléma nélkül bármelyik ázsiai modell simán lehetne a képeken.És nem mellesleg, a többség nem szép


*/