/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így uberezik a magyar

2016. április 19. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Az Uber magyar felhasználói az esetek közel 60%-ában nem egyedül utaznak. Ez hozzájárul Budapest közlekedésének tehermentesítéséhez. Mi több, az uberezők negyede majdnem mindig megosztja az utazást ismerősével – derül ki az Uber felméréséből, amelyet az utasai körében végzett.

A magyar felhasználók leginkább társasági eseményekre és onnan haza közlekednek Uberrel. Érdekes adat, hogy a felhasználók közel egyharmada korábban sem használt, és most sem használ taxit, minden tizenkettedik utas pedig bevallottan kevesebbet használja az autóját, amióta Ubert is használ.

Az Ubert használók magasan kvalifikáltak, 80%-uk felsőfokú végzettséggel rendelkezik, vagy jelenleg is egyetemre jár.

A felhasználók elsöprő többsége, 95%-a elégedett az Uberrel. Ezen kívül a válaszadók 96%-a ajánlaná barátjának, ismerősének az Uber alkalmazást. Sőt, minden nyolcadik felhasználó még sofőrként is kipróbálná az Ubert.

Arra a kérdésre, hogy “miért kezdett el Ubert használni”, a leggyakoribb válasz a kedvező ár mellett az volt, hogy az okostelefonos autórendelés kényelmes, az automatikus online fizetés pedig egyszerű. Minden harmadik felhasználó szerint az Uber erőssége, hogy az utas már az utazás előtt tudja, hogy körülbelül mennyit fizet majd az útért, az út végeztével  pedig az út részleteiről emailben összegzőt is kap.

Az uberezők 83%-a szerint a megosztáson alapuló gazdaság pozitív hatással lesz Magyarország gazdasági fejlődésére, 87%-uk szerint pedig kifejezetten jó dolog, hogy az Uber elérhető Budapesten.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/