/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ikonikus Mazda RX-7 várja új gazdáját kevés kilométerrel

2018. április 27. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Japánból Amerikába importált 1992-es, jobbkormányos Mazda RX-7-es keres új otthont mindössze 107 ezer kilométer futásteljesítménnyel. A klasszikus sportautó online aukción szerezhető meg.

Kevés olyan megfizethető, ikonikus sportautó akad, mint amilyen a Mazda RX-7-es modellje, melynek mozgatásáról nem egyszerű technika gondoskodik, ugyanis motorháztetője alatt egy (gyárilag) 241 lóerős 1.3 literes duplaturbós Wankel-motor dolgozik.

A bolygódugattyús aggregát ebben a modellben élte fénykorát, sőt, különleges tuningolhatóságáról is tanúbizonyságot tett, így a még épen maradt példányok ára szinte napról napra emelkedik, tehát aki befektetésben gondolkodik, jobb, ha mielőbb beruház egy RX-7-esbe.

Mint amilyen az alábbi, tavaly decemberben Japánból Amerikába importált, fekete színű harmadik generációs példány, amely csupán 66 486 mérföldet (107 ezer kilométert) futott eddig, így gyönyörű állapotnak örvend.

Persze ahogy testvérei nagy részét, ezt a modellt sem hagyták változtatások nélkül, így egyedi kipufogórendszer, Mien motorvezérlő elektronika, valamint Tien állítható futómű teszi élvezetesebbé a vezetést, míg 17 collos fekete alufelnik, szellőzővel ellátott géptető és ködlámpákkal szerelt első lökhárító felel a vadabb kinézetért.

Belül Sparco kormánykerék, Sony rádió, traffipax-előjelző, HKS töltésszabályozó és egyedi sebességváltó gomb található. A Bring a Trailer weboldalon online árverésen szereplő négykerekűért a cikk írásának pillanatában 10 ezer dollárt, azaz mintegy 2,6 millió forintot ajánlottak (egy nappal a zárás előtt), aminél biztos jóval többet ér a szépség, így vagy az utolsó pillanatokban fog nagyot emelkedni az ár vagy pedig nem fogják eladni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/